Onpas kello paljon, äsken vilkasin seinälle ja se oli vasta puoli yhdeksän. Tänään piti lukee ja tehä tehtäviä, mutten juurikaan tehnyt, vaan maleksin koneella. Pyh. Söin muutaman Omarin pitkästä aikaa, ja sen jälkeen alkoi tehdä hirveesti mieli kaikkea makeaa. Kamalaa, joten join kaksi mukillista kaakaota. Huomenna en syö mitään hyvää.

Herätys huomenna klo 6. Pitäisi olla jo nukkumassa. Taas tulee ärsyttävän lyhyitä lauseita, sekin ärsyttää. Lauantaina pääsen vihdoinkin helsinkiin shoppailemaan, vaikka tuota rahaa ei hirveästi ole.. muttamutta. silti. Huomasin juuri että olen kuunnellut monta tuntia huonoa musiikkia radiosta. Olisi ollut mahdollisuus kuunnella hyvää musiikkia koneelta. Hyvä minä. 8) Jesh, huomenna ei ole matematiikkaa. En itse asiaa inhoa, mutta inhoan sitä tiettyä tyhmää opettajaa, joka yrittää meille huonoilla tuloksilla opettaa sitä. Huonot opettajat pitäisi hirttää.

The importance of being idle - Oasis <3

En ymmärrä, en tykkää oasiksesta. Paitsi tuosta kappaleesta, joka on todennäköisesti (kun otetaan huomioon minun musiikkimaku mieltymykset) kulutettu puhki radiossa.. Huomenna menen pitkästä aikaa spinninkiin, huh, tulee jo hiki kun ajattelee sitä. Tunnit ovat todella kivoja, jos ohjaaja (vaimikälieonkaan) on valinnut hyvää musiikkia taustalle.. tai päälle. emt. :D Pitäisi vaihtaa fonttikoko pienemmäksi ja tuo kamala otsikkofontti joksikin muuksi, ehkä sitten joku päivä.