Sain ensimmäistä kertaa elämässäni kukkia vastakkaiselta sukupuolelta, ja juuri siltä oikealta. <3 Jep, ystävänpäivä. Ei erityisesti minua liikuta, päivä kuin päivä. Tietysti piti lähettää eräälle ystävälle ja kummitädille kortit, mutta ei sitten sen enempää. Muutenkin rahat vähissä. Isuukki kävi ostamassa *paheksuntaa* ystävänpäivän kakun, ja kohta pitää sitäkin mennä maistamaan. Nam. Olisin varmaan itse jotain järkännyt, mutta ensi viikolla olen luvannut leipoa niin paljon.. *seliseli* (;

Perjantaina porukat lähtee mökille ja jättää minut koko viikoksi kotiin. Tai itseasiassa minä jään ihan mielelläni tänne. Saan valloittaa parisängyn ja sohvan ja television ja jääkaapin.. jaja..

Tänään tosiaan alkoi ottaa tuo koulu päähän, ei jaksaisi yhtään istua tunneilla. Se lukiossa onkin tyhmintä, harvoin on tunteja jotka poikkeaisi muista tunneista. Poikkeuksena äidinkielen ryhmän teatteri käynti ja filosofianryhmän yliopiston luento käynti, kummatkin ensi kuussa ja Helsingissä. Toisaalta pitää maksaa 14 euroa plus matkat.. Mutta pitää olla tyytyväinen!

Ei ne minun kurssi arvosanani ihan kauheita olleet, tänään ne oli laitettu nettiin. Mistään ei onneksi tullut kutosta, äidinkielestä se meinasi tulla. Kahdesta tekstitaidon tehtävästä 5 ja 6, kahdesta aineesta 6 ja 7, kuva-analyysi päin hanuria ja lukupäiväkirjasta en sitten tiedä. opettaja on tainnut sääliä kun seiskan antoi. :D

Huomenna on aika kiireinen päivä, pitää juosta ympäri kaupunkia. Divarissa käyn myymässä kirjoja, kirjastossa lainaamassa ja kangaskaupassa täytyy käydä ostaa lankoja ja kangasta. Sitten oli vielä jotain..